Fist of Jesus – En av de bättre zombiekortfilmerna

imageSpanien har inte producerat så mycket zombiefilm (bortsett från [Rec] som förstås är briljant). Så kommer lågbudget kortfilmen Fist of Jesus. Det är den här typen av  film som påminner mig om varför jag egentligen gillar zombiegenren. Det är riktigt dåligt på det där perfekta sättet. Passionen lyser igenom och gör det till en riktigt rolig och härlig film. De har tydligen planer på att göra en långfilm och vill ha pengar, jag tycker dock att den redan är något för lång. Det skulle nog vara svårt att göra det längre. Snart en miljon tittare på youtube dessutom. Se och njut!

Annons

Publicerat på maj 23, 2013, i litteratur och film och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Den var bra. Skönt att se att även Jesus är mänsklig. Inga problem med att knuffa en gammal tant så att zombien ska ta henne i stället! Jag säger ju att det är så där man skulle reagera när apokalypsen kommer, fast du brukar inte hålla med, va? 🙂 Nu ser du. Till och med Jesus. /Svartsynta Susanne

  2. Kortfilmen var ju extremt rolig, men jag håller med dig om att det känns tveksamt om det går att få ut en hel långfilm ur konceptet. Å andra sidan är ju nya testamentet hyffsat omfattande, så det kanske ordnar sig.

    Jag tyckte det absolut roligaste var när det kom cowboy zombies.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: