Tips: Surviving Zombies – The Apocalypse Field Guide

The Science Channel har börjar göra en serie om att överleva zombiekatastrofen. Upplägget är lite som Doomsday Bunkers blandat med Mythbusters. Huvudpersonerna är gänget bakom Zombie Tools som har i uppgift att lära oss och sig själva hur man klarar sig. Som många av den här typen av hyfsat lågbudget ”dokumentärer” ligger fokus på att skapa meningslösa cliffhangers mellan reklampauserna och dramatisk musik med trummor i bakgrunden. Det är grabbigt med en smula humor och ganska nördigt trevligt på det stora hela. surviving-zombies--the-apocalypse-field-guide

Det har kommit ut två avsnitt än så länge och jag vet inte riktigt om det kommer fler eller inte. I det första avsnittet bygger de en bunker av containrar och pratar lite om vatten och hur man svetsar. Det är 20 minuters avsnitt så inget blir särskilt djupt men det är ju underhållning det är frågan om. Det andra avsnittet lär dig sig sy igen sår och går igenom vad man ska plundra när man kommer till en butik precis i början. Rätt intressant vinkel men jag tycker inte direkt man blir klokare på det hela.

Jag skulle inte gråta blod om det inte kom fler avsnitt men jag kommer att kolla om det gör det. Surviving Zombies – The Apocalypse Field Guide finns på en torrentsida nära dig.

Annons

Publicerat på januari 3, 2013, i Att överleva, litteratur och film och märkt , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: